20 a la rambla dins el Tarragona Restaurant Wine
Aprofitant que estàvem per Tarragona i que del 3 al 18 de Novembre feien el Tarragona Restaurant Wine, vem aprofitar amb els del màster i vem anar al Restaurant 20 a la rambla de Tarragona.
El Tarragona Restaurant Wine és una proposta de la Cambra de Tarragona per a poder degustar 13 vins i caves de les diferents DO’s de la província de Tarragona conjuntament amb les propostes culinàries dels millors restauradors de Tarragona. Tot això, a un preu immillorable, 17 euros el menú i 1.90 euros la copa de vi.
Així doncs, amb aquesta meravellosa presentació, ens vem aventurar a tastar el menú del 20 a la rambla, que tal com diu el nom del restaurant, es troba a la rambla de Tarragona.
El menú és a triar entre tres primers, tres segons i tres postres. Jo crec que entre tots ho vem tastar tot, però us comentaré els que vaig tastar jo:
Primers:
– Salmó marinat, ruca i xarrup de tomàquet
– Mossets d’escalivada a la brasa amb seitó, bergamota i “corn flakes”
– La patata a la seva versió líquida, bolets gelats i rovell
Segons
– Llom de verat, mostassa dolça i gin tonic sòlid
– Xai desossat a 55º en el seu suc amb pa amb tomàquet
– Arròs -sobrassada- xips- ou
Postres
– Dràcula
– Tallat de Baileys
– Torrija -xocolata blanc- canyella
No cal dir que estava tot excepcional, corresponent a la pinta que fan els plats i amb els cafès…..
Ahhh… me n’oblidava, com a vins primerament vem tastar un parell que ens havia portat el Àlvaro de la Rioja, tots dos de la Bodega Tobía, primer un blanc jove, Viña Tobía 2010 que ha guanyat el premi Baco de Oro 2010 al millor vi jove de varietats no autonòmiques i després el Daimon rosat fermentat en barrica 2010, haurem de fer enoturisme al seu celler quan anem a la Rioja no??
Com a copa vaig demanar un Augustus Chardonnay 2010 que va fer de bon acompanyament.
Posted on 29 Desembre 2011, in 20 a la rambla, Augustus Fòrum, Bodegas Tobía, Catalunya, La Rioja. Bookmark the permalink. 1 comentari.
com sempre, un 10! hi tornarem, eva 😉